TCE esentials

Omg rett etter at vi filmet dette Cody og jeg innså at det har vært så lenge siden vi har gjort en sann antrekk sammen. Vi pleide å gjøre dem ukentlig, og det er bare vært så travelt i det siste jeg savner å skyte med denne søt fyr. 😉

Hvis det er én ting jeg har lært om å bygge en garderobe det er at du alltid bør investere i disse skap stifter som du vil bære for alltid. ALLTID denim, yttertøy, og kjernen stil gensere, vesker – stykker som du kan bære igjen og igjen. Jeg føler at du kommer til et visst punkt (etter å ha testet ut så mange forskjellige stiler) når du oppdager din egen estetisk (selv om jeg føler personlig stil er alltid i utvikling), og du kjenner din smak godt nok til å være i stand til å begynne å investere i disse brikkene .

AG har vært en av mine favoritt merker alltid. Jeg vil si over 50% av all min denim er AG! Det var det første paret av «designer» jeans jeg noensinne har kjøpt rett etter videregående skole og lagret i måneder for å få dem (mindre spising ute flere topp ramen 😉 college prioriteringer!) Når Cody og jeg begynte å date var det første designeren paret jeg kjøpte for ham også! Deres denim er så tøyelig og behagelig og de varer evig. Dere vet jeg bor i distressed jeans, er dette legging ankelen jean trolig den mest slitte par jeans på bloggen min av all tid! Du har også sett dette paret på bloggen min mye nylig (kjærlig den brede ben trenden!) Og dette svarte paret jeg nettopp lagt (også fikk denne high-innsnevrede lær stil). De avkuttede ankel stiler er perfekt for høsten, spesielt når det kommer til styling din ankelstøvletter. Også hvis du handler for din mann, denne par denim jeg bare fikk for Cody er hans nye favoritt. Det er tynn og har subtile distresseding, jeg elsker dem på ham!

De har også så mange gode lag akkurat nå – jeg elsker teksturen på denne hvit genser og fikk også denne grå. Alle sine grunnleggende er så bra og vil vare evig – Jeg har fortsatt denne kremen Cashmere genser jeg kjøpte fra dem 2-3 år siden som er i perfekt stand. Jeg elsker sine yttertøy alternativer akkurat nå – Cody og jeg både har flere av sine denim jakker og hvordan amaaazing er dette bikerjakke ??