5 så du Hn hint Dette Holiday

Enten du prøver å sjekke de vanskeligste folk til å handle for av listen, eller du er som person, det er en kunst å slippe hint! For barn, skrive brev til Santa tar mye gjette ut av gave å gi i løpet av ferien, men voksne er vanligvis enda vanskeligere å handle for, og vi har vanligvis ikke en ønskeliste å referere til når du handler for venner og familie. Så la oss gjøre det litt lettere for alle. 😉

Nedenfor er 5 subtile måter å slippe hint denne sesongen, og for å få ideer til dem på din gave liste som er umulig å handle for.

Pin det: Jeg har alltid sjekke ut folks Pinterest kontoer når jeg trenger litt inspirasjon om hva deres interesser er i øyeblikket. Så selv om du ikke er en kronisk pinner, ta noen minutter å feste noen gave ideer – du vet aldri hvem som ser!
Spre ordet: Send det gjennom jungeltelegrafen og noen vil være sikker på å «søle bønner ‘og la dine venner og familie vet hva du har hatt øye på i det siste.
Handle sammen: Jeg elsker travle av julehandelen. Enten du er ute med venner eller bare en spasertur gjennom kjøpesenteret, peke på noen av de tingene som fanger øyet og ta hensyn til hva din S / O er fanget og eyeing slik at du får gave ideer for dem også!
La faner åpne online shopping: låne betydelige andre datamaskin (eller finne en unnskyldning for dem å bruke din) og «uskyldig» la noen få faner åpne med noen av elementene på din ønskeliste. Det vil få dem til å tenke på det, og selv om de ikke skjønner det umiddelbart, kan være en fin måte å ubevisst gi dem noen vinnende ideer.
Snap og del: Når alt annet svikter, kan du knipse et bilde av det som er på toppen av ønskelista med noen #hints i bildeteksten. 😉 (Hva skulle vi gjort uten sosiale medier, ikke sant? Haha)